top of page

Ervaringen

Lees hier de hoe mijn cursisten HypnoBirthing hebben ervaren.

Man kust hand van zwangere vrouw.jpg

Simone & Davy

Wij vonden het heel fijn om de cursus thuis te kunnen volgen in een vertrouwde omgeving. Yvonne heeft ons op een liefdevolle en afgestemde manier begeleid door middel van oefeningen, affirmaties en geboortefilms. Ik heb nu al veel aan de ademhalingsoefeningen en visualities gehad. Ik kan ook echt niet wachten om dit tijdens het geboorteproces toe te kunnen passen. Daarnaast heeft de cursus ons een hele andere kijk gegeven op het geboorteproces en we zien dit nu als iets moois en bijzonders en niet als iets pijnlijks of angstigs, zoals het beeld wat je vaak krijgt. Onwijs bedankt voor deze cursus en we kunnen niet wachten om alles wat we hebben geleerd te kunnen toepassen tijdens het geboorteproces en daarna. Zwangerschapscursus Breda

Stijn & Iris

Wij zijn ontzettend blij dat we de privécursus HypnoBirthing bij Yvonne hebben gevolgd. Geen standaard ‘pufcursus’, maar echt de tijd nemen om te begrijpen wat er nu eigenlijk in je lichaam gebeurt tijdens het geboorteproces. Het is wonderbaarlijk waar het vrouwelijk lichaam toe in staat is. Door hier bij stil te staan keken we met veel meer vertrouwen uit naar de geboorte. Tijdens de cursus komen ontzettend veel technieken om te ontspannen en focussen aan bod. We kozen hier een aantal opties uit die goed voor ons werkten. De cursus is heel praktisch maar heeft ook oog voor de meer psychologische kant van het geboorteproces. Zo breng je bijvoorbeeld eventuele angsten in kaart en ga je op zoek naar een manier om hier mee om te gaan zodat ze je niet langer belemmeren. Yvonne legt alles super duidelijk en met veel passie uit. Mede dankzij haar hulp was de geboorte van onze dochter magisch! Wij raden iedereen haar cursus aan!

Dirk en Michelle 

Wij zijn Yvonne erg dankbaar voor de cursus.

We hebben verschillende inzichten opgedaan rondom het fysieke en mentale proces tijdens de geboorte en hebben ademhalings- en massagetechnieken geleerd die we hebben kunnen inzetten tijdens de bevalling.

 

Dankzij de cursus wist ik wat onze opties zijn in meerdere settingen. Toen mijn bevalling door medische omstandigheden een andere wending nam, kon ik dan ook de keuzes maken die voor mij goed voelde en bleef ik op die manier de regie houden over mijn bevalling en de geboorte van ons kindje.

 

Door de ontspanningstechnieken die we tijdens de cursus hebben geleerd, kon ik in mijn eigen bubbel kruipen en me volledig overgeven aan het proces. Ook mijn partner heeft tijdens de cursus ontdekt hoe hij mij kon bijstaan en heeft dit in de praktijk toegepast tijdens de bevalling. Hierdoor heb ik het gevoel gekregen dat we het echt samen hebben gedaan, als een team.

 

We kijken met trots terug op de bevalling, een magische ervaring. Dit trotse gevoel gunnen we iedere aanstaande ouder en daarom raden we cursus iedereen aan! 

bottom of page